Liikennepoliisin musta arki ja harmaa talous

Tapaus juutalainen Dennis Pasterstein

Suomessa poliisiksi pääsee kuka tahansa. Riittää kun on riittävän tyhmä tai fyysisiltä resursseiltaan vajaa. Tämän todistaan muun muassa Poamk eli poliisiammattikorkeakoulu. Lue Poamkin oma tunnustus tästä, näin heppoisin eväin pääset poliisiksi Suomessa kun vain osaat:

https://helsinki2020-poliisienmokat.blogspot.com/

  • tehdä kuperkeikan
  • jaksat krapulajuosta 7 minuuttia
  • pystyt kävelemään takaperin 10 metriä
  • jaksat nostaa penkiltä 25 kiloa ym muuta pelleilyä

Ja kun tilanne on näin niin siksi poliisiksi suomessa hakeutuukin sellaiset jotka eivät missään nimessä kuuluisi poliisiin vaan korkeintaan Securitaksen vartijoiksi. Sellaiset jotka käyttävät poliisin statusta rikolliseen tarkoitukseen ja oman henkilökohtaisen taloutensa eduksi laista ja pykälistä välittämättä.

Yksi tälläinen pilaantunut hedelmä suomen poliisin korissa on juutalainen Dennis Pasterstein. Pastersteinin taustat nimittäin eivät kestä päivänvaloa!

Juutalaisen Pastersteinin alamäki poliisina alkoi jo 2000 luvun alussa, silloin hän sai rankat sanktiot poliisin laillisuusvalvonnalta eduskunnalta. Aiheena laiton kotietsintä Kampin Malminkadulla. Asiakirja on nähtävissä Googlessa.

Välittömästi näpäytyksen jälkeen Pasterstein luikkikin häntä koipien välissä liikennepoliisiksi Malmille. Narsistin omatunto ei kestänyt nöyryytystä.

Malmilla juutalaisen pätemisen tarve on ollut kova kuten kaikki voivat todeta. Luulisi että liikennepoliisina kusitolppien vahtiminen olisi ollut hänelle ja hänen tasolleen sopivin työkuva mutta mitä vielä. Turhautuminen poliisin arkeen omat harrastukset ja omat pimeät bisnekset virka-aikojen rattona tuo tyydytyksen. Ei unohdeta kuitenkaan tärkeintä sitä että toki välillä aikaa poliisin statuksen raiskaamiseen ja poliisin virkatyöhön, mistä kielteistä palautetta saa lukea jo joka puolelta kuten tästä

Uskaltaisitko bussin asiakkaaksi jota kuljettaa kielitaidoton ja suomen tieliikenteestä ymmärtämätön kuurosokea somali?

Uskoisitko sitten veren perintönä valehtelun ja huijaamisen taidon omistavaa juutalaista poliisina Suomessa? tapausta joka ei ymmärrä edes laista hevon tuon vittua.

Pastersteinin osallisuus talousrikoksiin on myös erittäin merkittävä seikka ja yhteiskunnallisesti tärkeä asia saada esille. Pasterstein on esim Police Basket nimisen poliisien yhdistyksen puheenjohtajan ominaisuudessa osallistunut ( lue juridisena vastuumiehenä) törkeisiin varainkeräysrikoksiin joita on yhdistänyt mm virkavallan anastukset.

Rötöstelyt Police Basketin parissa juutalainen aloitti 2000- luvun alussa

Hän on ollut kyseisissä petoksissa juridisena vastuumiehenä ja jopa yllyttäen huonomaineisia puhelinmyyntiyrityksiä poliisin arvon vahingoittamiseen, virkavallan anastuksiin, varainkeräysrikoksiin sekä yrittäjiin kohdistuviin massapetoslaskutuksiin. Pasterstein on ollut tietoinen mitä on tapahtunut. Yksinkertaista.

Kyse on ollut huonosta maineesta kärsivien puhelinmyyntiyrityksen käyttäminen yrittäjien vahingoittamiseen ja erehdyttäen ”mainostajiksi” suppealla levikillä jaettaviin nopeasti väsättyihin arvottomiin käytännössä vihkosiin. jotka on jaettu niihin ”mainostajiksi” huijattujen kesken. Aiheesta voi lukea täältä

Kyseisten police Basket poliisiyhdistys- tukihuijausten uhreja on suomessa sadottain, Rikoshyödyt pyörivät sadoissa tuhansissa. Kyseisten huijausrikosten uhreja on uhkailtu ja kiristetty maksamaan lasku ja luopua rikosilmoituksen teosta. Uhkaamalla mm että yrittäjä saa ravintolaansa ylimääräisen talousrikostutkinnan jos hän ei maksa vaadittua laskua tai reklamoi asiasta.

Poliisin sisäinen valvonta on päässyt mainitun poliisirikollisuuden perään vasta viime vuosina. Myös ulkomaatkin ovat alkaneet käsitellä aihetta ihmetellen miten tyhmiä helposti huijattavia yrittäjät suomessa voi olla että lankeavat tälläisiin poliisiyhdistyshuijauksiin

Juutalaisen Pastersteinin kuutamokeikat myös eivät kestä päivänvaloa. Kovasti on tehty saneerauksia ja osteltu kiinteistöjä mutta millä rahalla?

Pasterstein kuvittelee että muut ovat yhtä tyhmiä kuin hän ja selittää seuraavassa saippuaa että olisi ansainnut rahat kymmeniin asuntoihin tekemällä nuorena ”saneeraushommia” Kun muut lähtivät juhlimaan, niin minä lähdin nuorena vuokraamaan tai remontoimaan asuntoja. On tehty pitkää päivää, ja on saanut maksaa hintaa vapaa-ajan menetyksenä.”

Lue aihe tästä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006296507.html

Pasterstein voisi aivan hyvin nyt pitää esitelmiä 15 vuotiaille kertomalla kuinka kolmessa vuodessa saa sivutoimisilla remonttihommilla säästettyä muutaman miljoonan euroa syrjään joilla ostella asuntoja. Niin että töistä maksaa myös verot ja myös siivun voudillekin. Ettei tule vaan vahingossa syytettä ulosotto viranomaisen kavaltamisesta

Lue täältä lisää kusipäitten kusipäästä Dennis Pastersteinista. Hänestä ei voi käyttää pelkkää sanaa kusipää sillä silloin sana kusipää kärsisi inflaation jos sitä käytettäisiin yksistään adjektiivina tästä juutalaisesta

Pasterstein käynnisti mm jouluna raivokkaan vainoharhaisen nettikampanjan arvostelijoitaan kohtaan verkon keskustelupalstoilla syyttäen harhoissaan ulkomaita myöten. Narsistin heikki itsetunto ei kestä totuutta itsestään.

https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/9a61c40e-5a54-4b0f-be6a-cf706de0dce8

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17717704/kuinka-pitkan-ajan–ylikomisario-dennis-pasterstein-saa-harjoitella

Lue myös entisen puhelinmyyntiyrityksen myyjän tarina miten mm Police Basket huijauksia tehtiin

Lue myös: Pasterstein ei pysty perustelemaan tai antamaan vastausta turhamaisuuteen siihen että Suomessa poliisit eivät palvele enää yleisöä, yhä useampi rikoksen uhri joutuu tyytymään siihen että poliisilla ”ei ole aikaa” selvittää asiaa vaan lopettaa prosessin. Kun poliisit käyttävät kaiken ajan omien harrastusten ja rötösten parissa on siis luonnollista että virkatyölle ei jää aikaa. Katso aihe tästä

Klassiset poliisiyhdistyspetokset joita yhdistää mm massapetoslaskutukset perintätoimiston kuorissa ja virkavallan anastukset tästä on siis kyse lue täältä


Design a site like this with WordPress.com
Aloitus